Mier

  Kto po bojí volá, nemá ani páru čo znamená láska holá. Holá pravda, česť, cit, rešpekt to ju zdobí, je tak krásna avšak občas bolí, nie však ranou guľky spôsobenou, ale stratou našich blízkych, alebo aj nedôverou. Nechcem vašu ochranu, ktorá dvíha zbrane moci a čo v hlavách strach vyvolá, či už cez deň, či už v noci. Kde je láska prítomná tam netreba ochranu, tam sa ľudia srdcom vzoprú a spoločne povstanú. Ak mám padnúť v boji vymyslenom, nech sa páči, ale s hrdým mojim menom Nesiahnem však po zbrani čo mi možno život zachráni, lebo lásku zabil by som, ktorá útočila s veľkým desom. Des, ktorý Vy mocní vzbudzujete v ľuďoch, čo k nim láska nemá prístup pri vašich silných pudoch. Toto všetko národ bolí viete to, Vy vládne voly? Strkáte sa do rití kde volajú po bití, bez názoru občanov ženiete ich do války a kto sa Vám vzoprieť snaží tak je strojcom kritiky. Nie, to nie je kritika, ale slová pravdy pravej s úctou k láske danej. Láska je cit v ľuďoch, ktorý sa má velebiť a šíriť jej krásu

Pohľad(vyššia moc):


Pozerám sa na svet z výšky úplne sám, pozorujem ľudí, ktorí tu žijú a sám seba sa pýtam, či medzi nich vkročiť a či nie🤔
Moje podvedomie je pokojné, ale hlavou mi kráčajú myšlienky, ktoré mi v tom rázne bránia🛑
Jednou z nich je otázka prečo ísť niekde, kde moje slová strácajú na váhe, moja osobnosť nie je rešpektovaná, myšlienky a skutky sú výplod fantázie a v konečnom dôsledku som postavený do role blázna.
Niekde, kde sú nezmyselné veci, ako financie, životná úroveň, moc a neexistuje sloboda.🍀
Niekde, kde láska je o skutkoch, ktoré majú pohladiť na egu a nie duši, osobných potrebách, chtìči a je tak veľmi povrchná.
Niekde, kde ak chcem existovať a nechcem zabiť svojho nositeľa tak musím za to platiť dákou vymyslenou, stupidnou menou, ktorá v celkovej podstate vládne svetu a jeho skrachovanèmu systému.
Prečo, keď mám vstúpiť na túto planétu so zámerom konať dobro, ukázať lásku, a ako najväčšie posolstvo priniesť medzi ľudí pravdu, mám za toto všetko platiť?
"Neplatìm" snáď skutkami, tým že som, citom, ako napr.láska?🤔♥️
"Neplatìm" tým, že som súčasťou vesmíru a každou myšlienkou ho niekam posúvam?👼
Chcem Vám dať istotu a Vy ňou opovrhujete, lebo pre Vás nie je logická.
Čo dáva logiku?Kto určuje čo je logické a čo nie?
Veď tiež len bytosť, ako Ja, len bohužiaľ s iným zámerom.
Bytosti, ktoré majú hlavy natlačené múdrosťami z kníh, čo obsahujú zasa len drísty niekoho, kto chce riadiť chod planéty zem.
Vládnu Vám hovädá,to doslovne, úplne každý, kto je a bol pri moci, je jedno v ktorom "štáte", alebo sfére, celkovo!!
Čím viac uznávaný, tým väčšì odpad pre vyššiu moc!!
Žiaden, ale v skutku žiaden mocný nekoná (nekonal) tak, aby zemi bolo dovolené úplne nahliadnuť do vnútra nekonečného vesmíru a plnohodnotne doň zapadnúť.
Pýtate sa prečo?
Z dôvodu ľahostajného postoju, lži, súperenia, konfliktov, či už vojnových, alebo obyčajných a malicherných.
Nie, Vy budete radšej bádať, tváriť sa, že tvoríte niečo veľké a pritom vymýšľate nezmyselné stroje, ktoré sú Vám aj tak k hovnu!!!
Vyššie dimenzie Vás bližšie k sebe nepustia, lebo ste pre nich veľké nebezpečenstvo, ktoré keby sa tam dostalo tak ho kôli chamtivosti celý rozjebe!!
Nevidia vo Vás dôveru a verte, že ani dlho vidieť nebudú!!!
Ste pre nich smetie.
Gravitačné silové pole okolo zeme,je veľmi účinné oplotenie vesmírneho smetiska.
Zem pôsobí gravitáčnou silou preto,aby sa smetie nevznášalo vo vesmíre.
Zem,je smetiskom systému,kde sa separujù otroci pre vyššie dimenzie.
Moja duša sa však už mnoho životov vracia na toto smetisko a stále po niečom túži, je to niečo silnejšie.
Niečo, čo potrebujem, aby to, kto som a čo robím malo význam.
Chcem Vám ľuďom zatvoriť oči a otvoriť myseľ.
Viem, že ma mnohí nechápete, ale verte, že sme na tom rovnako, lebo ja nechápem Vás.
Ak sa budeš po tomto príspevku chytať za hlavu a neveriacky ňou krútiť, spomeň si na deň, keď si prišiel na tento svet a povedz mi, čo si v tú chvíľu cítil a čo bolo pre teba logické.
Budeš mi vedieť dať odpoveď?Že nie?
Vieš prečo?
Lebo si nepamatáš, že tvoja myseľ ešte nebola napadnutá svinstvom, ktorým ťa vyučuje systém a bola v skutku čistá ♥️
Patrím k rebelom galaxie, ktorí aj napriek zákazu túžia pomôcť obyvateľom planéty Zem nájsť čistotu skutočného života a zmeniť pohľad na svet🌠🏌️

Serchan

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Mier

Vodca

Charakter